Letní charitní sbírka hraček

Děkujeme všem štědrým dárcům z Bílovic a okolí, kteří se zapojili do tradiční letní charitní sbírky hraček a dalších potřebných věcí pro potřebné.

Během června a začátku července jsme přijímali hračky, ale také knížky, boty, oblečení, sešlo se i několik kočárků a dalších krásných věcí, které už dnes pomáhají tam, kde je těžké pořizovat všechno nové. V úterý 19. července jsme část sbírky převezli přímo do azylového domu pro matky s dětmi Domov sv. Markéty v Brně a další pak předali do střediska Charity ČR v Zastávce u Brna. O pár dnů dřívě jsme předali další část hraček a věcí vhodných pro maminky v nouzi ve středisku Bakhita. Společnost BAKHITA o.p.s. je nezisková organizace, zaměřená především na pomoc rodinám a lidem, kteří se dostali do kritických životních situací.

Do Bakhity jsme v květnu předali také hračky a dětské oblečení, které jste věnovali zdarma na bílovickém jarním bazárku pořádaném v březnu Rodinným centrem Žirafa.

S věcmi, pro které už nemáte využití, ale můžou pomoci potřebným, se můžete na nás obracet i v průběhu celého roku. Prakticky neustále sbíráme a dále předáváme oblečení, obuv, hračky a další věci pro maminky a rodiny v tíživých životních situacích (v celé republice).

Děkujeme, že pomáháte.

Nechat vzkaz