Na letní dovolené rodin v Cizkrajově

Letní prázdniny tradičně už několik let zakončujeme pobytem na faře v Cizkrajově. Poskytuje nám potřebné zázemí pro výlety v kraji na pomezí Čech, Moravy a Rakouska. Kouzelná oblast v blízkosti Slavonic nesoucí název Česká Kanada nám za mnohé roky přirostla k srdci. Také fara prošla za tu dobu mnoha změnami a pro ne příliš náročné nabízí všechno, co je pro týdenní pobyt rodin potřeba. Letos přijelo 6 rodin. Místa je tu ale víc, takže pokud se za rok budete chtít přidat, určitě neváhejte.

Táboráky, výlety na kole nebo pěšky, koupání v okolních rybnících nebo dačickém akvaparku… Pro každého něco. A pořád objevujeme nová a nová místa. A ta, která známe, se časem mění. A jak děti rostou, naše výlety můžou být dál a dál. I ti mladší neměli letos problém zvládnout za den padesát kilometrů, a to už se vážně dojede daleko. Navštívili jsme Landštejn a vyrazili i za hranice. Počasí přálo, snad až na poslední den. Ale i za deště můžeme vyrazit do muzea. Nebo na houby.

Navíc tu s námi letos byl několik dnů i otec Pavel, takže jsme se díky němu mohli proletět a všechno vidět z ptačí perspektivy.

Děkujeme Pánu za celé prázdniny, za čas odpočinku, za to, že nás chránil při všech dobrodružstvích.

Nechat vzkaz