Září 2014 – kalendář akcí ve farnosti

  • Pondělí 1. září 2014: mše sv. v 7 hod. v bílovickém kostele – na zahájení školního roku – pro školáky i rodiče;
  • víkend 5. – 7. září 2014: Výjezdová víkendovka školáků na zahájení školního roku s panem farářem -Narychlo poslední oznámení a pozvánka na indiánský víkend pro děti. Všem, kteří o prázdninách nebyli v kostele v Bílovicích, neslyšeli ohlášky, nebo prostě zapomněli – zvu všechny děti bílovické a babické farnosti na indiánský víkend na faře v Lipůvce. Účastnit se mohou děti od 6 let. Odjíždímev pátek 5. září ve 14.30hod. od bílovické fary, vrátíme se v neděli 7. září kolem 18 hod. Cena je 400 Kč, a je vní zahrnuta cesta, ubytování a strava (5x denne). Víkend bude jako vždy plný her, soutěží, vyrábění a dobrodružství. Sebou prosím přibalte děckám kromě základních denních potřebných věcí také karimatku (spí se tentokrát na zemi), spacák, náhradní obuv, slušné oblečení na neděli do kostela, zápisník, tužku, šátek a baterku. Prosím je nutné přihlásit se mi nejpozději do této neděle, protože další pátek již jedeme a musím dát dohromady program, pomůcky, odměny, počet strávníků….(budu na mši sv.). Díky za pochopení. S pozdravem Lenka. Na děcka se už těším, prázdniny byly dlouhý, chce to nějaký rozruch.
  • pátek 5. září 2014: Modlitba zpěvem – ve 20:30 hod. v kostele v Bílovicích;
  • neděle 7. září 2014: První rodinný babický SPORTOVNÍ DEN (spojený se 4. Malými babickými běhy) – v 15 hod. – oranžové hřiště a okolí, Babice nad Svitavou – pořádá Babyka s přispěním Obce Babice n. Sv. a Sokola Babice n. Sv.;
  • pátek 12. září 2014: modlitební společenství rodin – ve 20:30 hod. – u Tomášků;
  • sobota 13. září 2014: Zahajovací skautská výprava – místo a detaily budou upřesněny emailem a na webu;
  • neděle 14. září 2014: Pěší pouť na Vranov – z Bílovic vyrážíme po mši sv., tedy v 10 hod. od kostela. Cca v 10:15 je možné se přidat na začátku cesty Vojanka na Polance. Pokračujeme po zelené značce přes Útěchov až do Vranova. Po příchodu požehnání poutníkům, v 15 hod. pak mše sv. Zpátky pro zájemce společně, ostatní individuálně podle potřeby. V případě velmi nepříznivého počasí je možné po nedělní domluvě celý záměr odložit o týden.Bližší informace u paní Jitky Cívkové nebo přímo u pana faráře.
  • čtvrtek 18. září 2014: zahájení podzimního kurzu Beta (pro absolventy kurzu ALFA);
  • pátek 28. září 2014: modlitební společenství rodin – ve 20:30 hod. – u Vaňků.
  • Dětské mše svaté — každý čtvrtek (ve školním roce) v 17.30 hod. se koná mše sv. pro děti. Využijte tuhle příležitost, aby i vaše děti školního i předškolního věku mohly zakoušet společenství s Bohem v našem kostele.
  • Modlitby otců – každé úterý od 6.00 a každou středu v 19 hod. jsou Modlitby otců v našem kostele.
  • Kurzy ALFA – Pozvěte své přátele na Kurzy ALFA. Alfa je příležitostí seznámit se základy křesťanství, přesvědčit se o tom, čemu křesťané věří a co křesťanství nabízí. Alfa je určena pro všechny hledající, kteří si kladou otázky po smyslu života. Kurz se skládá z jedenácti večerů. Každý z nich začíná večeří v příjemném prostředí, následuje přednáška na dané téma a po zákusku a kávě je příležitost nad tématem diskutovat ve skupinkách. Pozvěte své příbuzné a známé už teď na podzimní kurz, který začíná na začátku října. Pokud chcete pomoci s přípravou, budeme rádi. Více zde.
  • Zkoušky sborů na faře v Bílovicích i v Babicích vždy v neděli od 18:00, v Bílovicích navíc i ve středu od 18.00 hodin.

Seznam obsahuje akce, na jejichž pořádání se podílí farnost Bílovice nad Svitavou nebo na které chceme upozornit jako zajímavé. Dlouhodobější výhled v plánovaných událostech zde.

Jedna reakce to “Září 2014 – kalendář akcí ve farnosti”

  1. Petra Pospíšilová napsal:

    Dobrý den,
    chtěla jsem jen upozornit, že na faře v Babicích v neděli v 18:00hod. pravidelné zkoušky sboru neprobíhají. Domlouváme se spíše operativně před většími svátky.

Nechat vzkaz